Vrijwerk van Fred Oosterhuis
Home > Exposities > Videopresentatie grandcafé Halewijn, Achter het Oude Raadhuis, Amersfoort
werk #1
Fotografencafé Amersfoort doet mee aan de manifestatie Kunst & Beweging in hartje Amersfoort!

Haal een frisse neus en ontdek tegelijkertijd prachtige kunstwerken in het centrum van Amersfoort. Van omgetoverde etalages tot gedichten op de muren van de stad. Alle kunstwerken zijn gemaakt door Amersfoortse kunstenaars.

Fotografencafé Amersfoort is te vinden in de etalage van grandcafé Halewijn. Daar vind je op twee grote schermen werk van de gastsprekers die door Fotografencafé Amersfoort afgelopen 5 jaar zijn ontvangen in de vorm van een videopresentatie op deze schermen. Ook is er werk te vinden van lokale fotografen. In dat kader ben ik ook gevraagd om een bijdrage te leveren.

Omdat ik voor de werkgroep Autonome Fotografie van fotoschool Statief in Utrecht werk aan een serie Mens en Architectuur laat ik werk uit deze serie zien. Omdat deze serie nog niet klaar is, heb ik deze serie met ander werk aangevuld. De presentatie hoort automatisch te starten, maar dat werkt niet in elke browser goed. Als de begintekst na ca 3 seconden nog niet is verdwenen, kun je de presentatie zelf starten door op de foto te klikken. Elk beeld blijft 12 seconden te zien.

Klik op de foto hiernaast hiernaast om naar de presentatie te gaan.