Visie

20150915-Fred_oosterhuis_petra_cremers-001Bij een mooi bouwproject hoort een professionele vastlegging in beelden. Niet alleen van het eindresultaat maar ook van de verschillende fasen van het bouwproces. Het is een onderdeel dat nogal eens wordt vergeten door aannemers, projectontwikkelaars en architectenbureaus. Wellicht dat de tijd ontbreekt of het belang er niet van wordt gezien. In mijn optiek is het een gemiste kans. Beelden van een strakke bouwplaats zijn uitstekend te gebruiken voor pr-doeleinden, ook als het er om gaat nieuwe klanten aan te trekken.

 

Inmiddels heb ik ruim dertig jaar ervaring met het professioneel begeleiden van bouwprojecten, eerst als toezichthouder, de laatste 15 jaar als directievoerder. Ik weet dus als geen ander hoe een bouwproces verloopt en hoe het toegaat op een bouwplaats. In deze periode heb ik met name in mijn vrije tijd veel ervaring opgedaan als fotograaf. Verschillende van de door mij begeleide projecten heb ik vastgelegd op de gevoelige plaat.

Onder de naam Fred Oosterhuis Photography breng ik beide kwaliteiten nu bij elkaar. In opdracht van aannemers, projectontwikkelaars en architectenbureau leg ik de verschillende fasen van een bouwproces vast. Ook lever ik op verzoek professionele beelden voor de verkoopdocumentatie. U kunt dan denken aan sfeerbeelden van de plaats waar gebouwd gaat worden.